Scrie-i Sofiei

Îmi puteti scrie pe adresa lui tata la andreicontiu [at ] gmail [ dot] com.

Vă răspund cât de repede pot pentru că sunt vorbăreaţă…recunosc!

Reclame

One Comment pe “Scrie-i Sofiei”

 1. Carmen Pravalici Says:

  Draga mea, iubita mea!

  Nu pot sa-ti spun cat ma bucur ca ti-am fost alaturi in momentul botezului, eveniment important de altfel in viata noastra!
  Ne-a surprins extraordinar de placut si ne-a bucurat cand parintii tai ne-au dezvaluit dorinta de a te boteza noi! Stii ce mandra am fost (evident ca voi fi mereu de acest lucru!) si ce tare m-am laudat peste tot ca voi fi nasica? Stii ca multi colegi de la birou iti vizioneaza pozele si citesc cu drag jurnalul tau? Esti vedeta pe la mine pe la serviciu. Iar de nasicu, nu mai zic: el, care este un introvertit, se citea pe fata lui emotia si „mandria”…
  Iti multumesc ca ai fost tare cumintica la biserica si nu mi-ai dat mari emotii, vis a vis de perioada de dupa botezul propriu zis. Eu, care sunt hipersensibila, probabil ca eram in stare sa-i spun preotului sa nu te mai bage in apa daca plangeai prea mult. Si asa imi era miluta de tine cand iti tremurau putin buzitele de frig, pana ce am reusit sa te incalzesc. Dar, totul a decurs excelent, te felicit si iti doresc viata lunga si frumoasa, sanatate si ceva noroc, ca fiecare avem nevoie. In privinta asta ai inceput cu dreptul viata ta, pt. ca ai „aterizat” la niste parinti minunati, frumosi, care te-au dorit si te iubesc neconditionat.
  Te pup si iti mai scriu….

  Carmen


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: